maanantai 19. maaliskuuta 2018

JuustoinenKanaPastaKeitto *Gluteeniton



Hoppu ja kiire, pakko saada jotain maistuvaa ja nopeaa ruokaa valmistettua? Testaa tämä! Ruoka valmistuu yhdessä kattilassa ja vähillä esivalmisteluilla. Ai että, nyt päästään helpolla! Tästä annoksesta syö ainaki 8hlöä, joten helpolla valmista isommalleki porukalle.


JuustoinenKanaPastaKeitto

2rkl extra virgin oliiviöljyä
5 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1prk Mutti tomaattipyrettä tai ~3rkl muuta vastaavaa
1rkl tuoretta basilikaa silputtuna (tai tuorepakaste)
½tl cayannepippuria jauhettuna tai maun mukaan
2tl pizzamaustetta
1tlk tomaattimurskaa
1,5l vettä
4,5rkl Kanafondi luomu
1,2kg broilerisuikaleita
2 pss Urtekram Fussilli pastaa (gluteeniton)
400g parmesanjuustoa raasteena
200g mozzarellajuustoa raasteena
Suolaa ja pippuria


Ota reilun kokoinen kattila. Kuullota hienonnettuja valkosipuleita oliiviöljyssä kattilassa. Kun valkosipulit alkavat saada hieman väriä, nakkaa tomaattipyre sekaan. Paistele hetki. Lisää basilika, pizzamauste, tomaattimurska, vesi ja kanafondi kattilaan -> Kiehauta.
Lisää broilerisuikaleet ja anna kiehua 5min. Lisää pastapussit ja keitä kunnes pasta on kypsää. Lisää juustoraasteet ja kääntele ne ruoan sekaan ja odota, että juusto sulaa. Maista ja mausta suolalla/pipppurilla, jos tarvetta. Juuston määrää voi myös halutessaan lisätä, jos haluaa. Eri juustoja käyttämällä saat vaihtelua keittoon.


Ei kommentteja: