Etsitkö terveellisempää vaihtoehtoa kahvipullalle, ilman lisättyä sokeria? Näitä keksejä saat syödä hyvillä mielin, vaikka useammanki aamupalaksi, välipalaksi, kahville... Lapsille maistuu myös! Näistä tulee pehmeitä ja meheviä keksejä. Pinnalta hieman rapeita.
Jos haluat lisää suklaisuutta, lisää kaakaonibsejä taikinan sekaan.
Vaihtamalla voin kookosöljyyn saat maidottomia keksejä.
TaateliKauraSuklaaKeksit
250g taateleita
2 banaania
2 kananmunaa
1tl merisuolaa
2tl leivinjauhetta
3rkl raakakaakaota
100g voita sulana
8dl gluteenittomia kaurahiutaleita
Ota 150g taateleista ja keitä ne 1-2dl vettä pehmeäksi mössöksi. Mössö ei saa jäädä liian löysäksi, joten pihistele veden kanssa ja lisää sitä tarvittaessa vähän kerrallaan.
Kaada taatelimössö kulhoon jäähtymään. Muusaa banaanit haarukalla ja lisää ne taatelimössön sekaan. Pilko loput taatelit pieniksi palasiksi -> Kaada taikinan sekaan.
Lisää kananmunat, suola, leivinjauhe, kaakao ja voi taikinaan. Sekoita hyvin ja lisää lopuksi kaurahiutaleet.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti