Pari vuotta sitten tein ensimmäisen kerran gluteenittomia pipareita ja pipareiksihan se meni.. Piparit mureni käsiin.
Nyt oli aika testata uudelleen ja vielä ilman valkoista sokeria!
Tällä reseptillä tulee rapeita pipareita, kun kaulitset taikinan ohkasemmaksi ja hieman paksummalla saat pehmeitä pipareita.
Siirappina käytin taatelisiirappia, joka on 100% taatelia.
Siirappina käytin taatelisiirappia, joka on 100% taatelia.
Gluteenittomat Piparit
200g voita
2dl intiaanisokeria
2dl taatelisiirappia
2 kananmunaa
11-12dl Provena gluteeniton kaurainen leivontajauho tai esim. Semperin Fin Mix
½tl suolaa
2tl ruokasoodaa
3rkl piparkakkumaustetta
Vatkaa pehmeä voi sokerin kanssa vaahdoksi. Lisää siirappi ja kananmunat -> vatkaa hyvin.
Siivilöi kuivat aineet taikinan sekaan ja vatkaa taikina tasaiseksi. Peitä astia kelmulla ja nosta jääkaappiin maustumaan yön yli. Paista pipareita 225 asteessa noin 4-6min, riippuen pipareiden koosta.
200g voita
2dl intiaanisokeria
2dl taatelisiirappia
2 kananmunaa
11-12dl Provena gluteeniton kaurainen leivontajauho tai esim. Semperin Fin Mix
½tl suolaa
2tl ruokasoodaa
3rkl piparkakkumaustetta
Vatkaa pehmeä voi sokerin kanssa vaahdoksi. Lisää siirappi ja kananmunat -> vatkaa hyvin.
Siivilöi kuivat aineet taikinan sekaan ja vatkaa taikina tasaiseksi. Peitä astia kelmulla ja nosta jääkaappiin maustumaan yön yli. Paista pipareita 225 asteessa noin 4-6min, riippuen pipareiden koosta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti