maanantai 25. maaliskuuta 2013

Osterikastike kruunaa wokin =P


Nopeaa, helppoa ja ennen kaikkea hyvää ruokaa! Pohjaksi munanuudelia/riisinuudelia tmv. Sitten vain sekaan paistelee mitä kaapista löytyy tai mikä makunystyröitä milloinkin kutkuttaa. Tänään paistoin sekaan kanan sisäfilettä, tuoreita herkkusieniä sekä tiikerikatkarapuja. Yksi toinen suosikki on pilkkoa paaaaljon sipulia ja lisäksi vielä kanaa paistelen sekaan.


Kaiken tämän kruunaa herkullinen osterikastike =P Osterikastikkeeksi suosittelen kuvassa olevaa osterikastiketta -> aivan j-ä-r-j-e-t-t-ö-m-ä-n hyvää!
Olen löytänyt sitä aasialaisista ruokakaupoista.Wok osterikastikkeella


200g riisinuudelia
5 kpl suurta tuoretta herkkusientä
200g tiikerikatkarapuja
400g kanan sisäfilettä.
merisuolaa
1-1½dl osterikastiketta

paistamiseen rypsiöljyä


Pienensin kanan sisäfileet palasiksi. Paistoin ne pannulla rypsiöljyssä kypsäksi -> maustoin merisuolalla. 
Seuraavaksi paistoin tiikerikatkarapuja pannulla öljyssä noin 1-2min. Niistä tulee kauniin vaaleanpunaisia kun ovat kypsiä -> maustoin merisuolalla.
Lopuksi puhdistin tuoreet herkkusienet ja paloittelin ne pienemmiksi. Paistoin pannulla ja maustoin merisuolalla.

Keitä kattilassa vettä ja mausta se merisuolalla. Kun vesi kiehuu laita riisinuudelit sekaan. Vedä kattila liedeltä pois ja laitan kansi päälle. Anna hautua 3min. Tämän jälkeen huuhtele nuudelit kylmässä vedessä ja valuta ne hyvin.

Kuumenna wokpannu kuumaksi -> loraus rypsiöljyä pannulle ja nakkaa sinne kaikki ainekset, osterikastike mukaan lukien. Sekoittele hetki ja tarjoile!

Ei kommentteja: