Joskus törmäsin Pinterestin ihmeellisessä maailmassa tähän reseptiin. Tänään se pääsi kokeiluun ja täytyy myöntää, että hyvää tuli ja helposti! Lisukkeeksi tein kesäkurpitsalohkoja parmesaanilla höystettynä.
Bbq-KanaVartaat
n. 1,4kg kanafileitä
½tl ruokasoodaa
2tl merisuolaa
2rkl paprikajauhetta
2tl savupaprikajauhetta
4tl fariinisokeria tai hunajaa
4 siivua pekonia
1dl bbq-kastiketta
Paloittele kanafileet sopiviksi palasiksi. Laita kanapalaset kulhoon, ripottele ruokasooda päälle ja sekoita hyvin. Sekoita merisuola, paprikajauheet ja fariinisokeri keskenään sekaisin.
Jauha pekonisiivut tahnaksi tehosekoittimella tai sauvasekoittimella. Kippaa mausteseos ja pekonitahna kanapalasten päälle. Sekoita mausteet käsin kanapalasiin. Töki palaset varrastikkuihin.
Paista grillissä, kunnes ovat melkein kypsiä. Sivele bbq-kastikkeella ja kääntele vielä hetki grillissä, jotta kastike tarttuu kanapalasiin ja kana kypsyy.
Nosta pois grillistä ja anna vetäytyä hetki.
Parmesaani Kesäkurpitsat
3 pientä kesäkurpitsaa
1-2dl paremesaania raasteena
pippuria ja suolaa
oliiviöljyä
Lohko kesäkurpitsat pitkittäin neljään osaan. Laita uunipellille -> ripottele parmesaani päälle, sekä suolaa ja pippuria. Pirskottele päälle vielä oliiviöljyä. Paista 180 asteessa 14min ja lopuksi vielä 2min grillivastusten alla, jotta parmesaani saa hieman väriä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti