keskiviikko 14. tammikuuta 2015

MiniDonitsit, Gluteenittomat =P


Syksyllä tuli ostettua minidonitsipelti. Tänään sitä testailin tulevia 3-vuotis syntymäpäivä silmällä pitäen. Taikina oli erittäin helppo valmistaa, sitten vain pursotus ja uuniin paistumaan! Yllätyin, kuinka helppoa näiden tekeminen oli =) 



MiniDonitsit


2dl gluteenitonta jauhoseosta
1tl leivinjauhetta
1tl vaniljajauhetta
1dl sokeria
½tl suolaa
1 kananmuna
2rkl voita sulana
reilu 1dl kermaa tai maitoa

Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää loput ainekset joukkoon -> Vatkaa hyvin. 
Voitele donitsipelti sulalla voilla. Pursota donitsimuotit puolilleen. Paista 6min 220 asteessa. Kumoa ja anna donitsien jäähtyä. Kuorruta esim. mansikkatomusokeri-vesi seoksella. Koristele strösselillä. 


1 kommentti:

Rosa-Mari kirjoitti...

Ihana resepti. Täytyy kokeilla tätä joskus.