sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Voihan Flunssa =/



Täällä meinaa flunssa puskea päälle, aivastuttaa ja niiskututtaa, puuh =/ Harvoin sairastan flunssaa pidempään. Saan ne yleensä nujerrettua heti alkuunsa muutamalla ruoka-aineella. Päivän aikana juon monta kupillista haudutettua hunaja-inkivääri juomaa, raaka valkosipulin kynsi aamuin illoin hunajan kanssa ja vihersmoothieta. Tänään alkoi päivä taas vihersmoothiella. Se on hyvää ja ihanan raikasta. Juodaan sitä aika useasti heti aamusta, eri versioita sävelletään aina mieltymyksien mukaan. Lapsetkin ovat tykänneet. Ihanaa vaihtelua rahkapohjaisiin smoothieisiin =) Mainio välipala! Mutta tässä nyt tämä flunssan nurjerrus vihersmoothie.



ViherSmoothie


½ punttia romaine salaattia
1 lime tai sitruuna
peukalonmitta inkivääriä
2rkl hunajaa
2 vartta varsiselleriä
2dl vettä

Linkoa mehut kuoritusta limestä ja inkivääristä, sekä varsiselleristä. Soseuta sauvasekoittimella tai tehosekoittimella loput ainekset mehun sekaan. Nauti heti. Jos et omista mehulinkoa, niin voit raastaa inkiväärin sekaan ja soseuttaa limen sellaisenaan (kuorittuna). Varsiselleri menee myös soseuttaa tai raastaa.


3 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Voi ei! :( Toivottavasti tälläkin kertaa flunssa tajuaa häippäistä heti alkuunsa.

Meillä mies tapaa tehdä itsellensä flunssan iskiessä sellaisen kammotusjuoman, jossa on mm. rommia, hunajaa, valkosipulia ym. Maistuu ja haisee järjettömän pahalta, mutta kuulemma helpottaa oloa. Minä en sitä litkua oo suostunut juomaan. :)

Paula kirjoitti...

Raikkaan kuuloisen myrkyn keittelit ;) Meillä myös urakalla sairastetaan. Tulehan kurkkaamaan meidänkin flunssankarjotusjuomat
http://veikeaverso.blogspot.fi/

Kirsikka kirjoitti...

Kyllä se vain joku teho näissä myrkyissä on =) Flunssa paljon parempana! Illalla tuli hunaja-rommi toti tehtyä, tosin ne valkosipulit jätin suosiolla pois ;) Vaikka valkosipulia rakastan, niin rajansa silläkin =D
Paula, paranemisia sinne teillekin ja kävin kurkkaamassa blogiasi, mm. muutama raakajuttu menee testiin =)