lauantai 15. helmikuuta 2014

Rapeat Polenta Paneroidut Kanan Sisäfileet ja KesäkurpitsaSalaatti


Pikaruokaa parhaimmillaan. Pyöräytä kanan sisäfileet polentassa ja nakkaa pasitinpannulle paistumaan. Valmista siinä sivussa kesäkurpitsasalaatti. Voiko ruoanlaitto enää helpommaksi mennä? 


Paneroidut Kanan Sisäfileet


1kg kanan sisäfileitä
n.2-3dl polentaa
ruususuolaa 
voita paistamiseen

Pyöräytä fileet polentassa ja paista ne kypsiksi ja kullanruskeiksi voissa paistinpannulla. Ripottele suola valmiiden fileiden päälle.


KesäkurpitsaSalaatti


1 iso kesäkupitsa
10cm pätkä purjoa
2dl creme fraichea
4rkl majoneesia
1rkl dijon sinappia
suolaa ja pippuria

Pilko kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi. Silppua purjosipuli. Sekoita kaikki ainekset sekaisin ja mausta suolalla ja pippurilla. 




2 kommenttia:

Nanne - Elämää Koivurannassa kirjoitti...

Nuo "nugetit" pääsi heti meidän herkkuruokien TOP10! Kiitos hyvästä reseptistä!!

Kirsikka kirjoitti...

Kiitos =) Nämä nugetit ovat meidänkin perheen yks suosikki ruoka! Helppoa ja hyvää =P