MutaKakkuPohja
100g 70% tummaa suklaata
100g voita
1rkl hunajaa
3 kananmunaa
Sulata voi kattilassa. Ota kattila pois liedeltä -> Lisää suklaa voin sekaan. Sekoittele, kunnes suklaa on sulanut. Mausta hunajalla. Lisää kananmunat yksitellen ja sekoita samalla hyvin.
Paista irtopohjavuoassa 200 asteessa n.8min, kunnes kakku on juuri ja juuri hyytynyt.
Täyte
5 liivatetta
6dl kuohukermaa
2 pkt philadelphia tuorejuustoa
1-2rkl hunajaa
1tl vaniljajauhetta
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen 10min ajaksi. Vaahdota kuohukerma. Vatkaa toisessa astiassa tuorejuuston rakenne rikki. Mausta tuorejuusto hunajalla ja vaniljajauheella.
Laita tilkka vettä kiehumaan kattilaan -> Lisää liivatteet. Kaada sulaneet liivatteet ohuena nauhana tuorejuuston sekaan. Vatkaa kokoajan hyvin, jotta liivate sekoittuu tasaisesti. Lisää lopuksi vaahdotettu kerma. Kaada täyte pohjan päälle -> Anna kakun hyytyä yön yli jääkaapissa. Koristele suklaamurusilla.
Ihanan houkuttelevan näköinen kakku, kyllä maistuisi! :)
VastaaPoistaKiitos! Kakku oli kyllä hyvää =)
VastaaPoista