Täytetty Ciabatta
1 ciabatta
500g naudan sisäfilepihviä
merisuolaa
mustapippuria myllystä
3 reilua tl piparjuuritahnaa
2 oksaa tuoretta timjamia
kourallinen tuoretta persiljaa
nippu rucolaa
oliiviöljyä
2 kokonaista grillattua säilykepaprikaa
voita ja öljyä paistamiseen
Pane pihvit leikkuulaudalle. Mausta merisuolalla ja pippurilla, ripottele timjaminlehdet ja lorauta oliiviöljyä vielä päälle. Hiero mausteet pihveihin. Nuiji pihvejä muutamalla nyrkin iskulla. Paista pihvejä kuumalla pannulla öljy-voissa n. 1,5min per puoli, (kypsyys medium). Tai niin kauan, että kypsyys on se mikä itseä miellyttää. Paistoaikahan riippuu pihvien paksuudesta.
Halkaise ciabatta -> nosta uunipellille ja paahda 220 asteisessa uunissa kunnes ciabattaa saa hieman väriä ja rapeutta. Silppua paprikat pieneksi kuutioksi, sekä silppua persilja paprikan palasten sekaan. Nosta pihvit paprika kuutioiden päälle ja lorauta kaiken päälle vielä hieman oliiviöljyä.
Nosta paahdetut ciabattan puolikkaat uunista. Valuta oliiviöljyä pohjapalaselle -> Voitele piparjuuritahnalla. Asettele rucolat tahnan päälle. Leikkaa pihvit vinottain viipaleiksi. Asettele viipaleet rucolan päälle leivälle. Kaavi paprikasilppu lihojen päälle liemineen. Imeytä loput liemet leikkuulaudasta ciabattan kansiosaan ja nosta se kanneksi täytetylle leivälle.
Onpas leivällä näköä ja kokoa :)Taatusti hyvää! Harmillisen harvoin tulee tehtyä tällaisia täytettyjä leipiä. Hyvä kun jaksaa sen kuivahtaneen juustoviipaleen veistää leivän päälle :)
VastaaPoistaJuu lähtee isompikin nälkä tällä leivällä =) Tästä leivästä syö (nälästä riippuen) 2-4 hlöä.
VastaaPoistaMistä noita grillattuja paprikoita saa?
VastaaPoistaHei Kala Prinsessa! Citymarketista olen ostanut, eilen viimeksi =) Samassa hyllyssä muiden säilykkeiden kanssa (punajuuri, suolakurkku, jne.).
VastaaPoista