Ja näitä voi syödä myös gluteenitonta ruokavaliota noudattavat, sekä hiilareita välttelevät =)
Jauhottomat Letut
6 kananmunaa
3 dl kermaa
2dl vettä
2rkl psylliumia
suolaa
Voita paistamiseen
Vatkaa munien rakenne rikki (mie surautin sauvasekoittimella). Kaada sekaan kerma, vesi, psyllium ja suola. Vatkaa ainekset hyvin sekaisin. Anna taikinan turvota 15min. Jos taikina tuntuu liian paksulta, voit lisätä vettä tai kermaa sen verran, että paksuus on hyvä, lettutaikinamainen =)
Paista letut voissa pannulla. Anna paistua hitaasti rapeaksi molemmin puolin. Mulla tais levy olla vähän yli keskilämmön.
Tarjoile vaahdotetun kuohukerman ja soseutettujen mansikoiden kanssa =P
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti