torstai 27. marraskuuta 2014

MozzarellaLeipänen


Iltateelle halutti jotain suolaista ja hyvää, juustoista! Törmäsin tähän ohjeeseen jo joku aika sitten. Nyt oli oiva hetki sitä testata. Kaapistakin löytyi tuore kukkakaali. Tässä hyvä leipänen, vaikka sosekeiton kylkeen, mutta menee surutta näin chai lattenkin seurana! Slurps =P


MozzarellaLeipänen


5dl kukkakaalta raastettuna
2 kananmunaa
2,5dl mozzarellajuustoa raasteena
1tl pizzamaustetta
suolaa

Päälle 2dl mozzarellaraastetta


Tykitä kukkakaali raastetta mikrossa 10min ajan. Tai vastaavasti voit pienessä tilkassa vettä hauduttaa kukkakaalen kattilassa. Kaada kuumennettu kukkakaali keitiöpyyhkeen päälle. Puristele irtoava neste pois, niin hyvin kuin saat. Kaada raaste kulhoon, nakkaa perään munat, juusto ja mausteet. Sekoita ainekset hyvin. Kaada leivinpaperin päälle pellille -> Levitä tasaiseksi n. 30x20cm kokoiseksi ja paista 200 asteisessa uunissa noin 20min. Ota leipänen pois uunista ja levitä mozzarellaraaste leipäsen päälle. Paista vielä hetken aikaa, jotta juusto saa kauniin värin pintaan. Syö =P



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti