torstai 6. helmikuuta 2014

Kermainen JauhelihaKeitto


Tässä tuhti ja ruokaisa keitto. Nälkä lähtee kertalaakista. Tämäkin keitto on helppo ja nopea valmistaa. Ihanaa arkiruokaa =) Keiton kruunaa lusikallinen creme fraichea, sitä ei kannata jättää pois. Sopii kuin piste iin päähän!



Kermainen JauhelihaKeitto


1kg jauhelihaa
1 paprika
10 tuoretta hekkusientä
2 sipulia silputtuna
3 valkosipulinkynttä
1l kuohukermaa
2dl vettä (jos tarvis)
4rkl paprikajauhetta
1prk tomaattipyrettä
2 rkl pizzamaustetta
1tl herbamare yrttisuolaa
merisuolaa ja mustapippuria
voita reilusti paistamiseen
1prk creme fraichea


Nakkaa iso köntti voita kattilaan sulamaan ->Ruskista siivutetut herkkusienet rapeiksi. Siirrä sivuun odottamaan. Ruskista jauheliha voissa. Kaada paistetut sienet takaisin kattilaan jauhelihan sekaan. Lisää kaikki mausteet, kerma ja sipulit. Anna kiehua 15min. Lisää pieneksi pilkottu paprika, anna vielä minuutin verran kiehua.

Laita keittoa lautaselle ja päälle reilu lusikallinen creme fraichea =P 

Bon Appétit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti