torstai 13. helmikuuta 2014

JuustoKeksit



Kaupan juustohyllyltä tarttui mukaan paketti camembert-juustoa. Kotona vain aloin kaipaamaan jotain keksiä siihen alle. Yleensä nämä juustot tulee naposteltua sellaisenaan, mutta tänään ei. Jotain piti keksiä.


JuustoKeksit


100g parmesanjuustoa raasteena
4½dl mantelijauhoja
1tl ruususuolaa
1tl leivinjauhetta
2rkl oliiviöljyä
4rkl kylmää vettä

Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää öljy ja vesi -> sekoita ainekset hyvin sekaisin. Kaada taikina leivinpaperin päälle ja laita toinen leivinpaperi taikinan päälle. Kauli taikina ohkaseksi levyksi. Ohjeesta tulee yksi pellillinen. Ota päällä oleva leivinpaperi pois ja nakkaa pelti 175 asteiseen uuniin paistumaan noin 15min ajaksi. Kun taikinalevy on paistunut valmiiksi -> Leikkaa heti kuumana sopiviksi annospaloiksi. Tarjoile joko sellaisenaan tai juustojen kanssa.


Näistä tuli ihanan mureita ja hyvän makuisia. Ipanat veti kilpaa iltapalalla näitä sellaisenaan marjasopan kanssa. Itse kerkesin muutaman välistä viedä ja nauttia camembert-juuston kanssa.Tai no, jäi niitä vielä muutama aamukahvin seuraksi =P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti