sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

PääsiäisMenun Jälkiruoka: MarenkiHunnutettu MämmiJäätelö



MarenkiHunnutettu MämmiJäätelö


1l vaniljakermajäätelöä
1dl mämmiä
päärynä-omena kiisseliä


Marenki

2 valkuaista
½-1dl tomusokeria


Laita kermajäätelö kulhoon pehmenemään. Sekoita jäätelön sekaan mämmi. 
Kaada kiisseliä lasinpohjalle oman maun mukaan ja päälle nosta kasa mämmijäätelöä. Nosta lasit pakkaseen vähintään 30min ajaksi.

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Vatkaa vielä tomusokerit sekaan. Lusikoi valkuaisvaahtoa annosten päälle. Ruskista marenki kaasupolttimella tai uunissa grillivastusten alla. Varo ettet polta marenkia! Tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti